• Sløyd

  • I trioen Sløyd har Fosshagen med seg Anders Bitustøyl på bass og fløyte, og Øystein Bergsvik på diverse perkusjon. Her radbrekkes forskjellige musikkstykker bl a av etnisk opphav i et forrykende tempo. Sløyd har gjort flere rikskonsert turnèer de siste årene og har bl. a vært ett fast innslag, sammen med Dagfinn Iversen under Vossajazz på Fleicsher hotell.

  • Rikskonsertene

  • Jeg har spilt flere hundre skolekonserter i regi av Fylkeskonsertane i Hordaland og Rikskonsertene. Noen prosjekttitler: Spikersuppe, Sløyd!, Fabelfolk, Øystein og Odds musikkhandleri, Kor 'ti, Blåtoget,

  • Øystein Sunde & Meget i Sløyd

  • For øyeblikket er Øystein Fosshagen en av femkløveret(Stein Bull-Hansen, Terje Kinn,”Knerten” Kamfjord og Knut Hem) som utgjør ”Meget i sløyd”, bandet Øystein Sunde har håndplukket til suksessforestillingen ”Sånn er`e bare” som har gått for fulle hus på Dizzie showteater i Oslo frem til ca midten av Mai.

  • Akaustisk Soda

  • Akaustisk Soda 2008 i full vigør! Vi har fått selskap av Renette Marshall og Davide Bertolini, henholdsvis på vokal og kontrabass, og henholdsvis fra Texas og Italia. Vi har spilt overveldende 4-5 jobber og er klare for flere. Vi spilte under Vossajazz-helgen på Fleischers hotell til både stående og noe ramlende applaus...

    Akaustisk Soda, eller AKAUS, kan vel ellers best beskrives som et samfunnsnyttig og selektivt-aktivt Bluegrass-kollektiv uten vegger og tak, hvor dassen er tett, og det er noe gjennomtrekk,- men alt er utrolig hyggelig!. Prosjektet så dagens lys for første gang i 2001. Besetningen er av varierende art, alt ettersom hvem som flytter inn og ut,- men Risør Bluegrass festival har vært ett årlig samlingspunkt for denne heller uregjerlige skaren med Bluegrass-entusiaster. Av de som er,- eller har vært medlemmer av dette ringe selskap kan nevnes; Haakon Askeland, Rune Bratteberg Homlung, Anders Bitustøyl, Thomas Engevold, Kristin Skauge, Eirik S. Jørstad, Jon Kinn.. med fler. Selvsagt under ledelse av Øystein Fosshagen!